За мен

Младен Томов

Казвам се Младен Томов.

Имам около 15 години професионален опит, предимно в IT сектора. За това време премнах през различни роли. Започнах като софтуерен инженер – намирах писането на код за страхотно и го правех по цял ден и нощ.

Бързо обаче осъзнах, че проектите се правят от екипи и освен на техническата част се посветих и на процесната, изграждането на силни и ефективни екипи. Това съвпадна с навлизането на agile методологиите в компанията, за която работих.

В един момент видях, че дори и най-добрият екип е обречен на неудоволетвореност ако продукта, който разработва не е това, което клиентите биха ползвали. Насочих фокуса си към продуктовата визия, анализа на изискванията и комуникацията им с екипа, а в последствие – директна работа с клиентите и партньорите ни, така че да имаме истински co-innovation. Имах удоволствието да работя с някои от най-големите компании в света и покрай това срещнах страхотни хора.

Започнах да се занимавам и с обучения – радвах се да споделям знанията си за изграждането на продукти, които клиените харесват. Managemenr 3.0

Следващата стъпка в кариерата ми беше да бъда мениджър на екип, да подбирам хората в екипа си и да им съдействам за да са по-успешни.

Виждал съм разработката на софтуер през различни перспективи и вярвам, че това ми помага в работата сега.

Стремя се да поддържам висок стандарт на качество за себе си и за хората, с които работя.

Така открих коучинга

В личния си живот

[contact-form-7 404 "Not Found"]